Over

Tessa Kortlevers

Tessa Kortlevers

Freelance journalist

Ik zal mezelf kort even voorstellen. Mijn naam is Tessa en ik ben 26 jaar. Ik ben een freelance journalist gespecialiseerd in video. Ik werk(te) onder andere voor Telegraaf TV, Dichtbij, RTV Noord-Holland, Powned en AT5. Daarnaast doe ik ook veel met fotografie en verslaggeving. Mocht je na het zien van mijn portfolio mij willen inhuren of vragen hebben, aarzel dan niet om een berichtje achter te laten op de contact pagina.

Mocht je niet genoeg hebben aan deze informatie, mag je natuurlijk ook een kijkje nemen op mijn social media pagina’s.

twitter

facebook

linked

 

 


Copyright

© Copyright Tessa Kortlevers. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (tessakortlevers.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft zijn gelicenceerd aan Tessa Kortlevers.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Tessa Kortlevers.

Tessa Kortlevers voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. Het wordt op prijs gesteld hiervan op de hoogte te worden gebracht. Wilt u iets gebruiken? Neem dan contact op via de contactpagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *