Toegeven aan je diepste verlangens

| Artikelen

21 juli 2013

Iedere vrouw kent het. Dat verlangen, de passie, de hartstocht. Elke dag kijk je, maar je zet nooit de stap. Totdat de dag komt dat je toe moet geven aan je verlangens. Met een onderbuik gevoel loop je naar binnen en hoop je niet teleurgesteld te worden. Daar staan ze, het perfecte paar schoenen die al weken lang vanuit de etalage naar je lonken. Wat zullen ze je mooi staan. Elke man zal zijn hoofd wel naar je moeten omdraaien als je op deze hoge hakken over de straten paradeert. Nu maar hopen dat de prijs mee valt… Gelukkig. Ze zijn mooi en betaalbaar! Toch slaan de twijfels toe. Heb je ze wel nodig? Wanneer doe ik ze dan aan? Als je ze nu gaat passen weet je dat het spel over is. Twijfelend loop je de winkel uit.

Eenmaal thuis heb je spijt. Al de kleren in je kast lijken opeens niet meer met elkaar te matchen. Wat hadden die schoenen hier toch mooi bij gestaan! Zal ik dan toch..? Ach, who gives a f#ck?! De volgende dag loop je vol moed naar de winkel. Vastberaden vraag je de maat bij de verkoopster. Oké, daar gaan we. De zwart glanzende pump valt als het muiltje van Assepoester perfect om je voeten. Alleen in tegenstelling tot haar zullen er een stuk meer knappe mannen achter je aan gaan rennen.

Het is te laat. Je bent verkocht en stapelverliefd. Er is geen weg meer terug. Zonder twijfel koop je de droomschoenen. Het nachtleven op zaterdag is de perfecte plek om ze voor het eerst aan te doen. Je trekt een strak jurkje aan waar je lichaam mooi in uit komt en met je nieuwe schoenen erbij lijk je wel de dunste benen ter wereld te hebben. Vanaf het moment dat je de club in loopt merk je dat alle ogen op jou zijn gericht. Jaloerse blikken van alle meisjes, maar niet te vergeten ook de smachtende blikken van al het mannelijk schoon. En ja hoor, al snel is het raak. De lekkerste man van de avond komt een praatje maken. Zou het door de schoenen komen, of door mijn nieuwe zelfvertrouwen? Één ding is zeker, deze schoenen gaan mij nog heel wat spannende avondjes laten beleven. Spijt? Hell no, dit zijn Heelzz from Heaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *